lördag 2 januari 2016

Mysteriet klarnar!


Ett nytt år! Många oskrivna blad som ska fyllas. Och jag hoppas att det ska bli många positiva rader. Några nyårslöften blir det inte i år heller, men en liten förhoppning om att jag ska skärpa till mig och vara mera aktiv på Ravelry, åtminstone lägga in mina färdiga projekt.

Mysteriemössan närmar sig slutet. Min mössa ser ut så här. Är väl inte helnöjd med alla färgval, och jag vet att det inte är min starkaste sida. Men jag har använt mig av rester och det är jag nöjd med. Även bottenfärgen är olika små, grå restnystan. Så här långt tycker jag att det har varit väldigt kul stickning.Min nätbutik har fått påfyllning med nya projektväskor. Under senaste året har jag provsytt och använt olika varianter. Jag har fastnat för den här storleken och formen. Tycker att det är väldigt praktiskt att ha en väska för varje pågående projekt. Man har allt på ett ställe och man tar väskan med sig dit man ska. Mönstret får plats och det finns en ficka inuti för stickmarkörer, nålar och sax. Jag har också kommit fram till att ett bra handtag underlättar, man kan hänga upp väskan eller bära den kring handleden. 
Tygerna är valda med omsorg. Jag vill bara erbjuda sådana väskor som jag själv skulle vilja ha. Och jag gör inte två väskor som är exakt lika. Jag har valt att ha ett mellanfoder som ger väskan lite stabilitet utan att den blir stel och otymplig. 
Välkommen på ett besök i butiken!


Till sist vill jag önska alla som läser ett
GOTT NYTT ÅR!

1 kommentar:

Händer på Haga sa...

Vad mycket fint du gjort! Lycka till med nya årets projekt!