måndag 29 september 2008

Lite av varje

Min dator har varit på lite dåligt humör några dagar och har inte velat läsa in bilder till min blogg, men nu har mannen fått den på bättre tankar så nu går det bra igen.
Min Klabautersjal växer. Här är ledtråd 2 klar. Det är jättekul att sticka sjal med sockgarn. Jag är helnöjd så här långt.
Har lyckats få till en närbild som ger en lite bättre uppfattning om färgen.
Det här gillar jag också. Oktobermönstret i Stickameras sockklubb. Hourglass, från Knitty. Jag gillade det direkt när jag såg det hos Knitty, och bestämde mej för att sticka dem i detta garnet. Jag såg att Dödergök har valt samma garn, men till skillnad från henne gillar jag det här garnet. Det är visserligen aningen svårt att sticka eftersom det gärna vill dela sig, men jag gillar resultatet och jag är väldigt glad för mina Slippery socks som jag gjorde i samma garn.

De tvåbenta medlemmarna i familjen vill inte vara med på några bilder på min blogg. Men de fyrbenta har inte sagt att de inte vill. När jag tittade i kameran hade någon tagit fina bilder på Vanja. Visserligen varken nybadad eller nyborstad men en vanlig Vardagsvanja. Hon är storpudel, sex år och femtonbarnsmor! Fantastisk hund, omtänksam och snäll.

5 kommentarer:

maria carlander sa...

definitivt kommer det reseberättelser och bilder på bloggen! Du är varmt välkommen att följa med...

Britt-Marie sa...

Sjalen är allt läcker och likaså den mörka damen, blöta och nybadade brudar brukar bli härliga på kort, hundbrudar alltså.

Kram

Susanne sa...

Underbar blogg och underbara alster. Hoppas det är OK att jag länkar dig, annars får du hojta till. http://www.maskorochnystan.blogg.se

Strumpstickan sa...

Vanja ser mycket snäll och klok ut:)

Garnhumlan sa...

Susanne! Det är ju mer än jätteroligt när någon läser och uppskattar. Så visst är det OK.