tisdag 22 april 2008

Lite av varje

Gullpudran blommar. En av mina absoluta vårblommefavoriter. Bara namnet får en att inse att det är något speciellt. Den är liten och lätt att missa, men har man väl fått syn på den och tittar lite närmare så är den fantastisk.
Här är valparna tio dagar gamla. Det är några dagar sedan och nu kan de både se och höra. På lite ostadiga ben förflyttar de sej runt i valplådan. Snart väntar mera intensiva tider.
Storebror på bilden nedanför föddes på precis samma dag för två år sedan. Han bor här hos oss och är en jättemysig kille, som alltid är på gott humör.


Till sist lite stickning. Min Juno Regina-sjal. Jag stickar i Elegant från Teetee på stickor nr 3. Det tog en stund för mej att komma underfund med mönstret, men nu går det bra och det är väldigt skojigt. Jag hade kommit en bra bit ytterligare på väg, när jag skulle lägga upp sjalen och ta en bild i dag. Då såg jag att jag hade gjort ett fel. Det blev till att repa upp. Så nu är den ungefär så här stor igen. Inte så jätteskoj att göra om, men å andra sidan vet jag att jag skulle reta mej på felet.
Om någon funderar över vad det är för färgade ringar i stickningen, så är det små gummiband som jag använder som stickmarkörer. De används egentligen när man flätar hästmanar eller hundpälsar, men fungerar jättebra här också.

3 kommentarer:

stickkatten sa...

Oj så gulligt och vilken fin herre, blir avundsjuk när jag ser era blomster, Ska lägga in en bild på min blogg hur det ser ut hos oss
Hälsningar Mona

Strumpstickan sa...

Så söööta valpar!

Eva i Halmstad sa...

Så fina valpar, förstår att storebror är stolt.
Min valp är 11 månader nu och har börjat Agilityskolan, de gillar hon.
Din Juno ser fin ut, min är på den tråkiga transportsträckan.
Ha en go söndag på dej.
Eva.