lördag 16 maj 2009

Stickar vidare

Tack för snälla kommentarer om mina sjalar. Skojigt att få respons! Nu är det dock slut på sjalprojekt för ett tag. Nu ska jag sticka lite på mina beställningsprojekt några dagar.

Helt OK är det, att ibland sticka till andra. Under tiden kan jag dessutom fundera över vad jag ska göra sedan.Roligast är det att göra saker till personer man känner. Om man får fundera ut vad som passar eller vad den personen tycker om. Om jag inte känner den jag stickar till försöker jag att göra mej en bild av vem det kan vara, som jag sedan stickar efter. En sak som jag däremot inte klarar är att sticka två eller flera exakt likadana modeller. Då vill jag helst variera färg, kvalitet eller något annat. Jag vill gärna lära mej något eller komma underfund med något när jag stickar.

Till exempel kan jag fundera på hur jag ska avsluta min kofta som jag stickat på då och då under våren. Nu har jag kommit så här långt. Jag har avslutat halskanten med en i-cordavmaskningskant. Jag la till en hank för en extra knapp vid halskanten. Men jag har fortfarande ett helt nystan garn kvar och grunnar på om jag kanske ska förlänga ärmarna en bit.
Får se hur det blir. Angenäma problem att lösa.

1 kommentar:

fale artut sa...

Det var en snygg avslutning!
Sjalarna är underbara!