onsdag 21 juli 2010

Såsom ett fjun så lättJag hade ett par härvor Malabrigo lace liggande i hyllan. jag ville gärna använda dem, men till vad? På Ravelry hittade jag beskrivning till en liten kofta i enkel modell som jag tyckte kunde passa. Så nu har jag stickat några dagar på 'Featherweight Cardigan'.


Jag har stickor nummer 4 och det blir fantastiskt mjukt och lätt. Tyvärr var härvorna lite olika i färgen, som det ofta blir med handfärgat. Det syns mera på bilden än i verkligheten. Det stör mej inte så mycket att jag tagit mej besväret att saxa in den nya härvan.


Så här långt räckte 1 hg garn. Nu blir det till att beställa en härva till från Garnkorgen.Det har varit varmt och somrigt flera dagar nu och det har varit härligt att bada. Här kommer en bild från 'vår' strand. Känns som Medelhavet…

Men idag är det lite svalare, så nu ska jag gå ut och ta en kamp mot ogräset i trädgårdslandet.

2 kommentarer:

Pixi sa...

Matcha koppen jättefint,fniss!Måste fråga vart har du hittat Lilla My koppen?!ha det så skööönt i värmen!kram=)

teresa sa...

Menar du att 2 hg kommer att räcka till hela koftan??? Fantastiskt isåfall! Älskar tunna, tunna plagg så isåfall vet jag vad jag ska göra av mina 2 hg malabrigo lace som ligger i garnskåpet. Ska bli spännande att se koftan klar!
(ps. Härlig Lilla My-mugg.)