lördag 31 december 2016

Slutet gott...

Så här på årets sista dag, plägar ordentliga stickbloggar göra en närmast vetenskaplig genomgång av årets arbete. Det kräver dock att man har varit noga med bokföringen under året och lagt in sina projekt på Ravelry till exempel. Det har jag tyvärr inte gjort. Det hade varit roligt att veta hur många projekt det blivit under åren. Ett eller annat projekt har jag lyckats lägga in och det är jag glad för. Jag ska försöka bli lite bättre på det.

På slutet av detta året har det hänt saker i mitt stickarliv. Vi har blivit två humlor här på bloggen. Förhoppningsvis kommer det innebära flera inlägg här bloggen. Tillsammans håller vi på med att spinna, färga, sticka och annat textilt hantverk. Vi har även en Etsyshop och en facebooksida. Ännu har vi bara kört igång lite försiktigt, men vi hoppas kunna öka takten lite så småningom. Du är välkommen på besök!

Paula visade i sitt förra inlägg att hon stickar på årets mysteriemössa. Det gör vi båda två. Även jag använder vårt egna växtfärgade garn. Det ska bli väldigt kul att följa hur olika mössorna blir. Så här långt har jag kommit hittills.


Jag använder en kort rundsticka 2,25 mm. Försöker att sticka fast, och det är verkligen långsam stickning. Roligt är det i alla fall.

Detta blir mitt sista inlägg för 2016. 
Från humleboet önskar vi er ett
GOTT 2017.

2 kommentarer:

Karin Petersen sa...

Ett riktigt gott "garn-år" önskar jag dig och din andra humla!
Kram Karin

Garnhumlan sa...

Samma till dig, Karin. Hoppas att vi kan surra lite tillsammans!