söndag 4 december 2016

Nyhet!

Det kommer att bli en del förändringar här på bloggen framöver. Jag hoppas att du ska känna igen dig och tycka att det är förändringar till det bättre. Till att börja men ber jag att få ge ordet till min nya bloggkollega......

Nu har det äntligen hänt! Humlorna har blivit fler! Åtminstone den ovanliga sorten, garnhumlor. Den nya humlan heter Paula(jag)och har figurerat här tidigare som bäste vännen, och jag har med andra ord varit med så där lite vid sidan om. Delad glädje är ju dubbel glädje och jag hoppas att det ska synas i bloggen för jag, precis som Charlotte, brinner för garn, ull och allt man kan göra med det.

I somras fick jag min första spinnrock och livet fick en ny dimension. Det är obeskrivligt hur underbart det är att känna den mjuka ullen i handen, höra spinnrockens meditativa sus och vara omgiven av fågelsång och en sol som värmer.


Det bästa med att spinna är att man får massor av fina garner att sticka eller virka med. Mycket inspiration får jag från mina och Charlottes dagliga diskussioner och träffar, men också från alla bloggar och Youtubeklipp som underbara, kreativa människor delar med sig. I ett youtubeklipp av Rosa Isela
fanns beskrivningen till den här virkade mössan och det var kärlek vid första ögonkastet.1 kommentar:

Heidi sa...

Vilken bra idé! Jag ser verkligen fram emot kommande inlägg från garnhumlorna!

Stickvärlden har verkligen förändrats till det bättre sedan sociala mediers ankomst. Det finns så mycket roligt stickrelaterat "där ute" som bara väntar på att upptäckas. Och det är lika roligt varje gång man upptäcker något nytt att förälska sig i:)

Mössan ser jättefin ut!