onsdag 9 december 2015

Projektväskor och tomtesockor: Min nätbutik har öppnat

Hemma hos Garnhumlan handlar det mesta om textilt hantverk. Det vävs, spinns, broderas, virkas, stickas och sys. Jag har funderat ett tag på att hitta ett sätt att erbjuda andra att köpa en del av det som jag tillverkar. Det var en hel del fixande och fifflande men nu är det klart för premiär i Garnhumlans nätbutik. Jag kommer att förbättra och utöka efter hand, men tanken är att sälja sådant jag tillverkat med lust och omtanke om råvaror och miljö. Jag vill att det jag gör ska förmedla kvalitet och omsorg.


Just nu kan man köpa projektväskor till premiärpris. Jag har sett att många ute i stora stickvärlden firar julen med att lägga upp till julstrumpor. Kul tycker jag. Jag ville göra strumpor i svensk tradition och för att göra det extra juligt kan man förvara sitt projekt i en fin väska med jultema. Kanske kan det bli en julklapp till dig själv eller till någon stickande vän. Storlek på sockor ca 37 - 40.

Köper du en väska får du mönstret på köpet. Garn och stickor får du fixa själv efter tycke och smak. Jag har valt att sticka i rent ullgarn för att jag tycker att det passar sig till tomtemors sockor. Vill man ha ett garn som tål att slitas på lite mera kan man välja Järbos Miniraggi eller Drops Fabel. Kanske får man då samtidigt gå ner i grovlek på stickor med 1/2 mm.

Här kan du läsa mera om väskorna.
Klicka på bilden så kommer du till butiken!

Välkommen till min butik!

3 kommentarer:

Leena sa...

Men vad roligt! Lycka till med din nätbutik!
Både väskor och strumpor är så fina.

Garnhumlan sa...

Tack Leena! Hoppas att någon kanske vill köpa. Det är i alla fall roligt att göra!

Rosenvante sa...

Men så kul, hoppas det går bra för dig.
Kram