torsdag 5 december 2013

I december

Huuu! Nu ryter stormen Sven kring husen och regnet kommer vågrätt. I dag går men inte ut om man inte måste! Då blir det tid att blogga och pyssla lite inne.


I måndags var det sista gången för terminen på Stickegillet och vi hade grytlappsjulklappsutdelning. Tomten kom (tack Åse) och vi åt saffransbullar och hembakta pepparkakor och hade det väldigt mysigt.


Alla hade gjort var sin grytlapp som packats in som julklapp. Visst är de fina! Det är så kul att få något som någon annan har gjort. Här fick man också nya idéer för sitt kommande grytlappsskapande.På senare tid har denna blogg fått allt mera ofta återkommande inslag av hundar. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det bor två sådana här och att jag tycker väldigt mycket om djur. Men den här damen har inte synts här tidigare. Får jag presenter fröken Saga. Sex månader gammal kattfröken av rasen Maine Coon. Hon bor för det mesta hos mellansonen, men ibland får vi besök av henne. Hon är en väldigt rar och social katt.


Humle och hon är bästa kompisar och far runt så mattorna yr!

3 kommentarer:

maria carlander sa...

Vad roligt med grytlapps-klappar -bra idé! Och vilken söt fläck på hakan kissen har, ger karaktär :)

heidi sa...

så söt hon är - och så söta dom är tillsammans!

vilken rolig idé med grytlapparna! virkade grytlappar är bland det bästa som finns!

Karin sa...

Hallå!
Vilken kul idé att alla hade gjort varsin grytlapp till julkapp, där hade jag kunnat vara med :) Ha en riktigt fin 2:a adventshelg Karin