fredag 1 mars 2013

Är det våren?Snön är borta, utom i dikena och på norrsidan. Solen lyser från en klar himmel, men vinden är lite kall. Jag har varit ute med räfsan och tagit bort gamla löv från rabatterna. Hundarna övervakade det hela från sin utsiktsplats i bilens bagageutrymme.
Min Colour Affection är färdig och jag passade på att fotografera den i solskenet på trappan. Väldigt nöjd med färgvalet. Nu ska den tvättas och spännas ut lite lätt.


Helt färdiga är i alla fall de här raggisarna i storlek 42 som jag gjort till mannens fötter som tycker att det är lite kallt på jobbet. Gjorda efter eget huvud i rester av Järbo Raggi. Vikt 140 gram. Nu börjar det ta slut på melerade raggsocksgarner. Skönt för de tillhör inte mina favoriter. Det är så lätt hänt att jag faller för de vackra nystanen, men jag tycker inte att det blir så fint när man stickar med dem. Nu gäller det att inte falla för frestelsen och köpa mera!En plätt vintergäck. 

God Helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Humlan!
Ja det är verkligen vår idag. Själv bor jag utanför Ängelholm och solen lyser från den mest förtjusande vårhimlen jag upplevt på länge.
Jag tittar ofta in på din blogg, för den ger så mycket inspiration, värme och klokhet. Jag har nog aldrig gett mig till känna här, men nu är det dags!!!
Tack, för en mycket trevlig blogg. Sjalen och strumporna är jättefina!
MVH Stina

Melody and M.E sa...

Klart att det är vår, det bara måste vara dags nu!
Här trängs snödroppar och vintergäck i rabatterna och till och med en blå hyacint knopp tittade fram idag!
Önskar dig en riktigt skön helg!
Melodys matte