måndag 14 juni 2010

Hej!

Det var ett tag sedan senast. Jag har haft lite semester från bloggen. Den har jag tillbringat i Trädgårdslandet, Skolavslutningslandet, Konsertlandet och i Sticklandet. Fantasiska ställen allihop. Jag börjar lite försiktigt med en rapport från Sticklandet.

Min Haruni, som blev liggande i brist på garn är klar. Jag letade överallt efter det sista nystanet, men icke. Till sist fick det bli ett nytt nystan från garnaffären. Då hittade jag så klart det saknade…Jag tycker det är en underbart vacker sjal och jag skulle gärna sticka en till. I så fall i ett annat garn, Drops Alpaca är visserligen en favorit, men jag skulle nog välja ett merinogarn. Dessuton skulle jag sticka det inre av sjalen i slätstickning, och därefter den vackra kanten. Hm, tål att tänka på.
Till sist, lite reklam. Dottern har börjat blogga, jättefin blogg så klart. Så titta gärna in till Sagofia!

4 kommentarer:

Pixi sa...

Kul att höra från dej igen..Jo så e det ju ..livet är mittemellan allting..hehe..Så vacker din Haruni är..Det är nog den vackraste sjalen jag sett hittills!Må gott i "sommarlandet" =)

Rosenvante sa...

Skönt att höra att allt är bra med dig.
Din Haruni var värd att vänta på, helt ljuvlig.
Kollade dotterns blogg och den är jättefin. Så hon ska dra över till England också, jag har ju en dotter där och snart ett barnbarn också.

Mia stickar sa...

Den blev jättefin din sjal!

Maritas Maskor sa...

Hej!
Jag blir full i skratt när jag ser din Haruni!! Kolla in på min blogg så får du se! jag tror tom att vi har valt samma färg...:)
Men visst är de snygga!!!