torsdag 16 juli 2009

Sommartävling

Det blir lite glest mellan inläggen här på bloggen. Det beror på sommaren. Stickar gör jag ändå. Ligger i hängmattan och stickar, sitter under äppleträdet och stickar eller kanske i bilen till och med. Jag fotograferar det jag gör och samlar till kommande inlägg.
Fast en sak vill jag gärna visa nu med det samma. Jag har antagit utmaningen från The Willow Fairy's Blogg om att sticka en Yemenväst till Stickhjälpen. Så här ser den ut.
Den var väldigt rolig och enkel att sticka. Förutom att det känns bra att sticka något till någon annan så kan jag bara beundra den fantastiskt smarta designen med töjbarhet på alla möjliga håll som gör att västen kan användas medan barnet växer. Soili visar på sin blogg hur man kan sticka runt och därmed undvika sömmarna i sidorna. Bra idé tycker jag. Kommer att sticka flera sådana här västar.
Gör en du med om du inte redan gjort det!

Ha en skön fortsättning på sommaren!

2 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Så fin den blev och visst är de roliga. Lagom sommarstickning. Jag har förresten inhandlat Nebula-mönstret nu, men jag har ålagt mig att sticka klart de två paren jag jobbar på innan jag får börja...

Soili sa...

Hej.Visst är den väl lätt att sticka,eller hur?Lagom snabb,lagom liten stickning passar i väskan.Bara positiva motiv....hoppas att det kommer många västar till Stickhjälpen :)