söndag 6 april 2014

Nytt projekt

Helgen är snart slut. Jag har laddat batterierna efter förra veckan. Lugnt och skönt. Tvättat gardiner, promenerat och stickat. Jag fick lust att börja något nytt och gick upp på 'Lagret'. Jag har planer på att köpa nya garner och då känns det bra att minska lite av det jag har först. 
Hittade lite Lima som jag köpte när det var rea.


In på Ravelry för att kolla en beskrivning. Hittade snabbt Caldwell av Stephen West. Ser spännande ut. Jag är egentligen inte så förtjust i hans modeller, men den här västen ser fin ut. Rolig stickning så här långt, halvvägs på bakstycket.


Hej då från mig och min kompis i soffan.

6 kommentarer:

Linda sa...

Finfint soffsällskap! Fin väst också. Ja, det är lite magiskt nästan att kunna göra eget garn! :)

Rosenvante sa...

Vilken mys i soffan.
Jag försöker också minska på det jag har och jag har tydligen stoppat in på de mest konstiga ställen också, men det är kul när man hittar nått som passar det man redan har.

heidi sa...

Caldwell har jag inte sett förut, men den ser jättefin ut. och det är ju den perfekta årstiden för en väst.

flätmönstret på den är jättefint!

Karin Petersen sa...

Jag avundas dig både ditt garnlager och din ljuvliga Humle!
Västen ser ut att bli fin!
Hälsningar Karin

Selda sa...

Vilken fin blogg du har. Jag har lagt in din Sotarmössa bland mina favoriter, den såg jättefin ut. Tack för att du tagit dig tid att lägga upp beskrivningen. Väldigt bra ide´att börja från toppen./Ha det gott (Vilket ni ju ser ut att ha. :) )

Anonym sa...

Vilken härlig blogg och VAD MYCKET DU STICKAR! Men med det rara sällskapet så... Min halskrage har blivit liggande eftersom spetsmönstret inte blev korrekt! Jag ska be dig visa mig omslag på måndag i Västra Nöbbelöv!
Jag såg länken till min blogg! Tack, det är ju kul om någon vill titta in.
Kram från Agneta