tisdag 6 april 2010

Tack för snälla kommentarer om Citronen, mössan och dottern. Jag blir jätteglad. Tyvärr har jag inte hunnit vara inne och tacka alla, så det får bli ett stort tack till er här.

Angående mössan, så tycker jag att det fungerade alldeles utmärkt med Visjögarn. Jag stickade det enkelt och det stämde väl med stickfastheten. Kanten i fiskbensmönster gör att mössan sitter bra, fast garnet inte är så tjockt. Jag har fått önskemål från dottern om tillhörande vantar. Det finns inget färdigt mönster medn jag funderar. Tror att fiskbensmönstret skulle passa bra till mudden där.
Här är min påskstickning. Haruni. Tyckte den var så fin när jag såg den på Ravelry. Tänkte på mina nystan Drops Alpaca, som egentligen skulle bli en halskrage. Och så var jag igång. Men jag hade nog lite väl bråttom. När jag var nästan klar upptäckte jag FELET. Hela kanten och lite till fick jag riva upp. Nåja, det överlever jag. Det är faktiskt väldigt rolig stickning.


Tack Tina, med bloggen Sister Knit, för utmärkelsen du gav mej. Som du sjäv sa, så är det alltid kul att få uppskattning.

1. Lägg ut awarden
2. Ge den till 12 personer
3. Länka till dem du ger den till
4. Meddela till dem som du ger den till
5. Meddela vem du fått den från

Jag skickar vidare till:
Malmöstickan. Hennes blogg hittade jag i går och vill gärna utforska mera.
Bohusstickan. En blogg jag gärna läser och känner gemenskap med. Heja Teresa!!
Stickamera. Som bloggar så flitigt och har så fina bilder.
Fale Artut. Jag gillar verkligen att följa livet bland fåren.
Annepalandet. Ständig inspirationskälla. Gillar allt hos stickar.

Se'n är det många, många fler…

1 kommentar:

teresa sa...

Tack snälla, jag tycker om din blogg precis som du skrev om min. Jag känner mig glad o hedrad. Men inte alls i form, så ta inte illa upp om jag inte skickar vidare.
Sköt om dig! (ps. Såg årets första fjäril idag! ds.)